KoreoESES

Eskişehir Tribünlerinin Görsel Yüzü

''Kalplerden Cennete'' Gösterim Tarihi

Ediz Bahtiyaroğlu anısına yapılan koreografi esnasında, bu işin okulunu okuyan renkdaşımız Mustafa Çağlar İlim ve arkadaşları tarafından çekilen görüntülerle hazırlanan ''Kalplerden Cennete'' belgeselinin fragmanı büyük beğeni toplamış ve gösterim tarihi olarak Ocak 2013 belirlenmişti.

Yaşanan bir takım olumsuzluklar sebebiyle geciken belgeselin gösteriminin ekstra bir aksilik çıkmadığı sürece 14 Mayıs'ta yapılmasını bekliyoruz.

Açıklama : Fb Kupa Maçı Koreo İptali

Çarşamba günü Türkiye Kupası yarı finalinde oynanan Fenerbahçe maçı için hazırlanan koreografi, tribünde gerekli sayıda koltuk dolmaması sebebiyle iptal edildi.

Maça bir hafta kala başlanan ve günlerce sabaha kadar süren yoğun çalışmayla hazır hale getirilen koreografide kupayı ne kadar çok istediğimizi sahaya yansıtarak futbolcularımıza ekstra motivasyon vermek istiyorduk.

Çalışmaların sonlarına doğru gelen ''Biletler 50 tl'' haberiyle moraller bozuldu. Yağış beklenen ve maçın açık kanalda yayınlandığı böyle bir günde emeklerimizin bu yanlış fiyat politikasının kurbanı olma olasılığının yüksekliği canımızı fazlasıyla sıktı.

Her şeye rağmen pozitif düşüncelerle tüm hazırlıklar tamamlanarak belirlenen saat beklenmeye başlandı. Tribün doluluğunun yeterli olmadığına kanaat getirildiği an koreografi iptal edildi.

Şimdi takımımızın 1-1'in rövanşında Fenerbahçe'yi eleyerek kupada finale kalmasını bekliyoruz;
Yarım kalanı tamamlamak üzere!

Reklam vermek için Tıkla

KoreoTakipçiler

Sayaç