KoreoESES

Eskişehir Tribünlerinin Görsel Yüzü

Kaşkollarla Koreografi


2009-2010 Sezonu toplantısında açılış maçında izdiham olacağı ve yapılacak herhangi bir koreografide başarısız olunabileceğini düşünerek Bursa maçında bir koreografi yapılmamasını kararlaştırmıştık.

Ancak daha sonraki günler herkesin bir beklenti üzerine girmesi ve yeni transferlerin de ilk kez taraftarı önüne çıkmasıyla birlikte bu maçı boş geçmemek adına atkı boyutunda kumaşlar dağıtarak bu şekilde ESES yazısını oluşturmayı düşünüyorduk.

Ancak kapıların geç açılması ve turnikelerde görevli bulunmaması,biletlerin okunmaması,dolayısıyla stada geç girilmesi gibi durumlar olunca koreografi tam anlamıyla gerçekleştirilemedi.

Her ne kadar basit de olsa verilen maddi-manevi onca emeğin karşılığı da bu olmamalıydı.







Videoyu İndirmek İçin Tıkla

(Not : Videoyu bilgisayarınıza indirerek daha kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz.)

1 yorum:

Cereyancı dedi ki...

Emeğinize sağlık çok başarılı bir çalışma gerçekten,mütevazı olmanıza gerek yok çünkü bu kadarını gerçekleştirebilmek bile kolay iş değil..Bir Galatasaray taraftarı olarak yaptığınız koreografi çalışmalarını beğenerek izliyorum, ancak sürekli ES-ES yazarak çalışmanız insanlar tarafından nasılsa koltukta yazıyor aynısını yapıyorlar denerek basit görülüyor. Bu konuya da önem vererek koreografi çalışmalarınızı çeşitlendirebilirseniz daha da başarılı olacağınıza eminim...

Yorum Gönder

Reklam vermek için Tıkla

KoreoTakipçiler

Sayaç